Moederdag bij Visavie

H A R T J E - B E A U T Y

Het allerleukste uitje voor moeder en dochter: een make-up workshop bij VISAVIE. Op 14 mei is het moederdag en verras je je moeder met dit unieke cadeau. Je doet hier niet alleen mamalief een groot plezier mee, je geniet ook zelf van deze workshop. Geheel verzorgd met een hapje en een drankje (heerlijke bubbels!), relaxte muziek op de achtergrond en de beste tips van de experts! Fabienne & Myra krijgen het voor elkaar om je een geheel nieuwe visie te geven op je dagelijkse make-up. Van de kleinste trucjes tot een compleet nieuw inzicht.

M E T - W I E

Zijn de make-up tricks van je moeder niet meer veranderd sinds de jaren 80? Is je dochter meer bezig met plamuren dan soigneren? Ga samen een avondje naar VISAVIE. You won't regret this! VISAVIE is gevestigd in het monumentale pand van SERVAAS the Beauty Concept, waar 5 dames hun expertise op het gebied van schoonheid in de praktijk brengen. 

 

Een workshop reserveren? Stuur VISAVIE een e-mail!

meer lezen 0 commentaren

Me-time bij Cée

H A R T J E - B E A U T Y 
Een ontspannende massage die naast rust geeft (wat we van Cée natuurlijk gewend zijn), ook nog eens resultaat levert. De 'Cellulite Be Gone' methode is een geheimpje op 't gebied van schoonheid dat ik heeeel graag met jullie deel. Door deze intense manier van masseren worden afvalstoffen afgevoerd en verklevingen losgemaakt (hup, weg d'r mee!). Zuurstofrijk bloed wordt naar de spieren en de huid gelokt (hup, komt u maar!). Dieetje voor de zomer? Vergeet het! Neem een kuurtje, geniet en zie je lichaam strakker worden door deze heerlijke massage! 


M E T - W I E 
Me, myself and I. Bij Cée neem je tijd voor jezelf, het is nu eventjes 'me-time' bij Servaas The Beauty Concept!

 


meer lezen 0 commentaren