Closet Sale | Spring Edition

Closet sale

Eindelijk is het - na twee jaar wachten - weer zover: tijd voor de Closet Sale! Met The Student Hotel als bruisend decor bezoek je de Closet Sale voor vintage vondsten, tweedehands toppers en pre-loved parels!

 

Met ongeveer 14 kraampjes waar lokale & modieuze dames je met hun mooiste fashion verwelkomen is er tevens ruimte om te genieten van gezellig muziek en hapjes & drankjes. Kortom een fantastische shopdag!

 

Van haute couture tot casual street wear, allemaal voor zeer voordelige prijsjes. Tevens werken we samen met lokale goede doelen die zich inzetten voor mensen zonder budget. Meer info wordt op deze pagina gedeeld!

 

Data: 

Zaterdag 16 april van 11:00 tot 17:00

Zondag 22 mei van 11:00 tot 17:00

 

Alle actuele informatie vind je op Facebook of Instagram