Closet Sale | 6 november

Het bijzondere The Student Hotel dient - eindelijk weer - als decor voor de Closet Sale waar modieuze dames met verschillende kraampjes, bruisende muziek en hapjes & drankjes voor een fantastische shopdag zorgen. Op de begane grond bieden deelnemers hun vergeten vintage schatten, tweedehands verrassingen en bloedmooie miskopen aan. Kortom: pre-loved fashion heaven! Van haute couture tot casual street wear, allemaal voor zeer voordelige prijsjes. Kom shoppen en scoor voor scherpe prijzen een nieuwe garderobe onder het genot van een drankje, gezellige muziek en leuke mensen.

 

Ook deze keer wordt er een sociaal-maatschappelijk thema aan toegevoegd. Meer info volgt!

 

Inschrijven? 

Zaterdag 6 november van 11:00 - 17:00 - volgeboekt

Zaterdag 4 december van 11:00 - 17:00 

Locatie: The Student Hotel Maastricht