Zuid-Limburg op haar allerallermooist

Veldkas forever

Een tijdje terug stond de wereld stil. Ondernemers moesten hun deuren sluiten. Werk, waar dag in dag uit met liefde aan gewerkt werd... Lag stil. Sommigen kropen in een hoekje en wachtten tot de crisis voorbij was. Maar sommigen maakten er (met respect voor alle maatregelen) een bijzonder feestje van. Erik Stevens Catering, Tenmar Tent & Event en Hei15 gingen met elkaar aan tafel, er werden zaadjes geplant. Gooi wat Zuid-Limburgse charme, ambitieuze krachtpatsers en een hoopje zonnestralen bij elkaar en WAUW, er popt zomaar een restaurant uit de Zuid-Limburgse bodem. Nou, niet zomaar. Hier is echt met man en macht aan gewerkt. Dat werpt z'n vruchten af, want wij willen terug!

Met liefde voor de omgeving, heel wat gastronomisch talent in het team en een WAANZINNIG uitzicht kun je bij Veldkas genieten van het mooiste avondje uit eten ever. Dit is precies waar ik zo dol op ben, veel verder dan out of the box denken. Dit is zuiver ondernemerschap, waar ik veel respect voor heb. Applaus voor wat deze ondernemers neergezet hebben. Heel Limburg heeft het erover én heel Limburg wil ofwel er heen (maar helaas, het was snel vol gereserveerd) ofwel nóg een keer er naartoe (ik!). Hoe ziet zo'n avondje Veldkas er dan uit?

 

De avond begint tussen 18:00 en 18:30, dat wil zeggen dat alle gasten op hetzelfde moment aan tafel gaan. Je kiest uit de gerechten, per gang gelukkig maar drie keuzes. Als ik ergens dol op ben is het weinig keuze. Een wijntje uit de buurt en een geweldig talent aan tafel dat ervoor zorgt dat je niets tekort komt. Bij zonnig weer begint je avond in ieder geval buiten de kas op het terras, want anders krijg je een broeikaseffectje ;-) Maar als het regent zit je ongelooflijk knus en met anderhalve meter afstand van ander gezelschap in de kas. Waanzinnig toch? 

Ben je er nog niet gekomen of wil je nóg een keertje? Goed nieuws: houd de website van Veldkas in de gaten. In september zullen er nog wat avondjes georganiseerd worden. Wees er als de kippen bij, want dit wil je niet missen. Wij steken alvast een kaarsje op dat ze in 2021 doorgaan met dit spektakel van een beleving. Echt TOP! 

 

Veldkas 

Schaapsweideweg

6265 NL Sint Geertruid

veldkas@erikstevens.nl