Closet Sale KIDS EDITION | The Student Hotel

closet sale maastricht

H A R T J E - S H O P P E N 
Het bijzondere The Student Hotel dient voor de eerste keer als decor voor de Closet Sale KIDS EDITION waar modieuze dames met verschillende kraampjes vol baby- en kinderkleding,  bruisende muziek en hapjes & drankjes voor een fantastische shopdag zorgen. Op de begane grond bieden deelnemers hun vintage en tweedehands baby-en kinderkleding aan. Van bijzondere merken tot casual baby wear, allemaal voor zeer voordelige prijsjes. Kom shoppen en scoor voor scherpe prijzen een nieuwe garderobe voor je kids onder het genot van een drankje,  gezellige muziek en leuke mensen. 

 

The Student Hotel is dé hotspot van Maastricht. In het compleet vernieuwde Sphinxkwartier ontstaan prachtige locaties, waar The Student Hotel een perfect voorbeeld van is. Entree is gratis. Neem voldoende cash mee! 

 

Zondag 3 november - 10:00 tot 17:00 uur

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0