Het leven is goud...

Tijdens een flinke dip (winter, kou, het is nog geen weekend) had ik enorme behoefte aan een portie goud. Niet perse in eenheden karaat, maar gewoon even een gouden randje aan het leven geven. Eventjes verwend worden! Na een tip van een vriendin wandelde ik naar Wyck om de rust en kundigheid van La Vie d'Or te ervaren! Beauty Instituut La Vie d’Or is gelegen aan de voet van de Wilhelminabrug, Wyck-side. Een menuutje vol met behandelingen, van praktisch tot rustgevend. De broodnodige Brazillian Wax of juist een Facy & Body combinatie om weer compleet tot rust te komen...

Voor dat laatste koos ik dan ook: anderhalf uur genieten. Boek je een Face & Body arrangement, dan zit je gebakken. Een facial van 45 minuten met heerlijk ruikende producten. Zaaaalig. Een Shiatsu hoofdhuidmassage die van mij nog uren had mogen duren en een scrub-behandeling voor de rug & armen. Heerlijk... Als dat nog niet genoeg is, werd ik daarna ook nog verwend met een zogenaamde Body Touch Massage, voor de zere rug, nek, schouders én armen! Een warm welkom, fijne rustige ruimtes en ongelooflijk aardig personeel. Ze weten precies wanneer ze eventjes stil moeten zijn en wanneer je juist wat meer uitleg over de behandeling wenst. Een aanrader! De enige vraag die je na een bezoek aan La Vie d'Or nog aan jezelf stelt is: "waarom doe ik dit niet vaker?"

 

La Vie d'Or

Sint Maartenslaan 43

6221 AW Maastricht

+31 (0)433 11 38 81

Website

E-mail