Closet Sale | The Student Hotel

Aanmelden VOOR DE Closet sale zaterdag 22 september 2018 KAN VOORLOPIG NIET MEER!

H A R T J E - S H O P P E N 
Voor de tweede keer wordt de Closet Sale georganiseerd in The Student Hotel! Muziek, gezelligheid en een hele boel vintage en tweedehands fashion! 

 

Zo'n 12 modieuze dames staan op zaterdag 22 september van 13:00 tot 19:00 met verschillende kraampjes verspreid over de bar en lounge van The Student Hotel. Hier bieden ze hun vergeten vintage schatten, tweedehands verrassingen en bloedmooie miskopen aan. Van haute couture tot casual street wear. Kom shoppen en scoor voor scherpe prijzen een nieuwe garderobe onder het genot van een Wyckse Wodka cocktail,  gezellige muziek en leuke mensen. 

 

The Student Hotel is dé nieuwe hotspot van Maastricht. In het compleet vernieuwde Sphinxkwartier ontstaan prachtige locaties, waar The Student Hotel een perfect voorbeeld is. Entree is gratis. Neem voldoende cash mee!