Closet Sale | The Student Hotel

closet sale maastricht

H A R T J E - S H O P P E N 
Het bijzondere The Student Hotel dient wederom als decor voor de Closet Sale waar modieuze dames met verschillende kraampjes, bruisende muziek en hapjes & drankjes voor een fantastische shopdag zorgen. Op de begane grand bieden deelnemers hun vergeten vintage schatten, tweedehands verrassingen en bloedmooie miskopen aan. Van haute couture tot casual street wear, allemaal voor zeer voordelige prijsjes. Kom shoppen en scoor voor scherpe prijzen een nieuwe garderobe onder het genot van een drankje,  gezellige muziek en leuke mensen. 

 

The Student Hotel is dé hotspot van Maastricht. In het compleet vernieuwde Sphinxkwartier ontstaan prachtige locaties, waar The Student Hotel een perfect voorbeeld van is. Entree is gratis. Neem voldoende cash mee! 

 

Data Closet Sale 2019

Zaterdag 7 september - 10:00 tot 17:00 - Mail om aan te melden (schrijf iets over jezelf en de kleding die je wil verkopen)\

Kosten: 15 euro per persoon.