Closet Sale | The Student Hotel

closet sale maastricht

H A R T J E - S H O P P E N 
Het bijzondere The Student Hotel dient wederom als decor voor de Closet Sale waar modieuze dames met verschillende kraampjes, bruisende muziek en hapjes & drankjes voor een fantastische shopdag zorgen. Op de begane grand bieden deelnemers hun vergeten vintage schatten, tweedehands verrassingen en bloedmooie miskopen aan. Van haute couture tot casual street wear, allemaal voor zeer voordelige prijsjes. Kom shoppen en scoor voor scherpe prijzen een nieuwe garderobe onder het genot van een drankje,  gezellige muziek en leuke mensen. 

 

The Student Hotel is dé hotspot van Maastricht. In het compleet vernieuwde Sphinxkwartier ontstaan prachtige locaties, waar The Student Hotel een perfect voorbeeld van is. Entree is gratis. Neem voldoende cash mee! 

 

Wederom zal er na de Closet Sale kleding ingezameld worden voor mensen zonder budget. 2nd Time is hier verantwoordelijk voor (en reuze blij mee)!

 

Data Closet Sale 2020

Zondag 22 maart - 10:00 tot 15:00 uur

Mail om aan te melden. Beschrijf jezelf kort in de e-mail én stuur een paar foto's van de kleding die je wil verkopen. Mails zonder deze info worden niet behandeld. Voor 1 maart worden de deelnemers bekendgemaakt. 

Kosten: 15 euro per persoon.