Stokstraat Concerts | Secret Music Sessions

Het Stokstraatkwartier bruist van klassieke muziek op zondag 8, 15 en 22 juli. 4 ensembles, 4 locaties en 3 zondagen wordt het Stokstraatkwartier omgetoverd tot het muzikaalste stadsdeel van Maastricht. Tevens de perfecte manier om in de sfeer te komen als je 's avonds het bijzondere concert van André Rieu bezoekt. Boek de tour of loop zelfs langs alle ensembles. 

 

Onder leiding van de Master of Ceremony wandel je langs alle locaties en maak je kennis met muzikaal talent uit Maastricht. Je start om 13:00 uur voor het Dinghuis aan de Kleine Staat. Per locatie geniet je 20 minuten lang van een prachtige performance. Daarna begeleidt de Master of Ceremony je naar de volgende locaties waar je telkens een korte introductie krijgt van het ensemble. Een romantische en muzikale wandeling door het Stokstraatkwartier die je langs de mooiste plekjes brengt. Reserveren is noodzakelijk, de tour is gratis.