Stokstraat Concerts | Secret Music Sessions

HELAAS IS DEZE SECRET MUSIC SESSIONS GEANNULEERD

Tijdens TEFAF bruist het in Maastricht. Het Stokstraatkwartier zet dit extra kracht bij! Op zondag 17 maart organiseren we weer een Secret Music Session, powered by Rabobank.

Twee ensembles op twee locaties toveren het Stokstraatkwartier om tot het muzikaalste stadsdeel van Maastricht. Tevens de perfecte manier om in de sfeer te komen als je TEFAF bezoekt.

 

BOEK DE TOUR

Onder leiding van de Musical Guide wandel je langs de locaties en maak je kennis met muzikaal talent uit Maastricht én met dit mooie stadsdeel. Je start om 11:45 uur voor het Dinghuis aan de Kleine Staat. Per locatie geniet je 20 tot 30 minuten lang van een prachtige performance. Daarna begeleidt de Musical Guide je naar de volgende locaties waar je wederom een korte introductie krijgt van het ensemble. Een romantische en muzikale wandeling door het Stokstraatkwartier die je langs de mooiste plekjes brengt. Reserveren is noodzakelijk, de tour is gratis.

 

PROGRAMMA

11:45 uur Start vóór het Dinghuis - Kleine Staat 1

12:00 uur Ensemble #1 - Kleine Stokstraat

12:30 uur Ensemble #2 - Op de Thermen

13:00 uur EINDE

 

Schrijf je in voor deze gratis wandeling. Let op: er is een maximum aantal plekken voor de wandeling met de Musical Guide. Alle ensembles zijn natuurlijk ook op eigen initiatief te bezoeken en bekijken.