Van Bommel - oud New York in Maastricht

H A R T J E - D R A N K J E
Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar trakteren we onszelf op iets geheel nieuws. Iets dat we nooit zelf zouden bedenken... Een terrasje pikken in de Platielstraat. Normaal vinden we onszelf hier alleen op een bruisende vrijdagavond. De Van Bommel is dan dé kroeg om dansjes te wagen en te genieten van het knallende uitgaansleven van Maastricht. Maar niet vandaag. We gaan lekker doordeweeks borrelen bij dit (niet lang geleden) compleet vernieuwde bruine café. 

 

Uiterst hartelijk worden we door het Maastrichtse personeel ontvangen. De chef komt een handje geven en vertelt uitgebreid over de nieuwe kaart. Delen is hierbij een belangrijk speerpunt. Delen is iets waar we dol op zijn. We beginnen met een lekker speciaalbier. Het 'mensen loeren' is een van onze hobby's en dat kan aan dit fijne terras maar al te goed. Hoewel het interieur gevaarlijk interessant is, kunnen we het niet laten om op het terras te blijven vertoeven. De chef zal ons niet veel later verrassen met fijne borrel bites! 

Inderdaad perfect om te delen. Genietend van flanerende Maastrichtenaren bestellen we er nog een fijn speciaalbier bij. Dippen, smikkelen en happen. Een verrassing dat Van Bommel zich tevens leent voor een relaxte borrel. Leuk om te zien dat het Maastrichtse ondernemerschap toch echt leeft hier. Eigenaar Tom staat tevens bekend om zijn ludieke acties. Zo versierde hij de straat toen Tom Dumoulin werd gehuldigd en verrast hij ieder jaar menig carnavalvierder met een uitbundig thema. Hier worden we vrolijk van. Ontdek dus niet alleen de dansvloer van Café van Bommel, maar ga hier ook zeker een keer lunchen of borrelen! 

 

Café van Bommel
Platielstraat 13-15
043 - 321 44 00
info@cafevanbommel.nl
Website