SANTHEE: Unusual Tea Affair bij Mr. Smith

In samenwerking met Hendrick's Gin organiseert cocktailconnaisseur Mr. Smith weer een Unusual Tea Affair. Van 13:00 tot 16:00 uur opent Mr. Smith op 28 oktober zijn deuren naar de mysterieuze cocktailkelder. In hartje Wyck kon je hier genieten van een boozy afternoon. De connaisseurs shaken erop los. Allemaal in high-tea stijl, maar dan natuurlijk met een mystiek sausje eroverheen. Zoals we dat van Mr. Smith gewend zijn. 

 

Hendrick's Gin, help me effe? Hendrick’s Gin is een wonderbaarlijke, superpremium gin met een eigenzinnig karakter voor de meest buitengewone symfonie van smaken. Zo dat is nogal wat, maar proef het maar eens en je geeft me geen ongelijk. Samen met de krankzinnige cocktailkrachten van Mr. Smith wordt dit wederom een bijzonder theekransje.  In tegenstelling tot doorsnee-gins, wordt Hendrick’s gedistilleerd in Schotland met essences van komkommer en rozenblaadjes. De geserveerde hapjes brengen deze smakencombinatie precies in balans met een extra verrassend karakter. 

 

Wat staat er op het menu? Voor 29,50 kun je genieten van verschillende cocktails én hapjes. Aanmelden: drinks@mrsmithmaastricht.com

 

Lees ook mijn uitgebreide blog over Mr. Smith!