BE41 | Doordeweeks slapen in Maastricht

H A R T J E - S L A P E N
Op een doordeweekse avond wandelen we bij BE41 naar binnen. De vrolijke Marcel ontvangt ons en het voelt al gauw als thuis. Doordeweeks Maastrichts ontdekken is echt even iets anders. De straten zijn wat rustiger, de ondernemers hebben meer tijd voor je en je hebt het gevoel de stad even voor jezelf te hebben. BE41 biedt een speciaal arrangement voor bezoekers die op deze manier Maastricht willen ontdekken: het Maastricht Midweekend. Bij BE41 geniet je dan van een late check-out (uitslapen tot 12:00 uur!), krijg je een gratis city guide cadeau, 50% korting op je ontbijt én een sjieke goodiebag op je kamer. Boek je tussen zondag en donderdag dan krijg je daar een speciale pas bij, die je weer de mogelijkheid biedt allerlei leuke dingen te ontdekken in Maastricht. Van koffiebranden tot bierproeven: dat midweekend is een feestje. 

Oh! En de bubbels die ons een feestelijk welkom geven op de kamer. Santé! De kamers bij BE41 zijn heerlijk licht en super leuk ingericht. De eigenaar is overduidelijk (net als ik) een groot vinyl-fan. Verschillende LP's voorzien de kamer van een groovy stijl. Leuke eye-catchers hier en daar zoals de antieke koffiemachine op de gang, leuke klokjes en fijne magazines. Met het Vrijthof om de hoek zou je zeggen niet lang op je kamer te willen verblijven, maar eventjes relaxen op het fijne bedje is zo gek nog niet. 's Avonds ontdekken we de stad, Marcel heeft heel wat leuke tips om culinair los te gaan en we besluiten om er een paar te ontdekken. De volgende ochtend komt hij zelf een ontbijtje brengen, een goedgevuld dienblad lacht ons toe. Met het ochtendjournaal op TV, de verse jus en de eerste zonnestralen die naar binnen schijnen voelen we ons echt verwend. 

Bezoek je Maastricht dan is BE41 een aanrader als je lekker centraal wil overnachten, veel waarde hecht aan persoonlijke service en zin hebt in een comfortabel nachtje. Marcel is ongelooflijk gastvrij en maakt graag voor iedere gast een lijstje met tips om je verblijf zo leuk mogelijk te maken. Hij denkt graag met je mee! Lekker Maastrichts, reuzegezellig en vooral ontspannen. Kijk hier voor meer informatie én inspiratie over een Maastricht Midweekend. 

 

Hotel BE41

Bredestraat 41

Website