Beauty & Bubbles bij VISAVIE

H A R T J E - B E A U T Y
Samen een dagje shoppen. Uitgebreid lunchen of naar de film. Een verjaardagscadeau is niet altijd even makkelijk. Totdat je op de hoogte bent van het uitgebreide aanbod van VISAVIE. Ik stel je graag voor aan Myra Pesch & Fabienne Perot, wellicht bekende namen voor je. Eerder schreef ik namelijk al uitgebreid over de Moeder & Dochter Workshop, die ook door bovengenoemde wordt georganiseerd. 

 

In het monumentale pand in hartje Maastricht ligt dus Servaas The Beauty Concept. Dat ik fan ben, hoef ik je vast niet te vertellen. Het is gewoon zo fijn om allerlei verschillende disciplines op het gebied van beauty onder een dak te hebben. Vooral omdat deze dames (een stel prachtvrouwen met allemaal een unieke persoonlijkheid én expertisegebied) je zo lekker thuis laten voelen, met je meedenken en er altijd een groot feest(je) van maken! 

 

Met vriendin Vika boekte ik voor haar verjaardag een Beauty & Bubbles arrangement. Geheel verzorgd met bubbels, hapjes en een gezellig muziekje. Eigenlijk niet geheel volgens 'het boekje' want het nieuwste arrangement is Beauty, Bubbles and Breakfast. Alles dat ik hier beschrijf, maar dan ook nog eens met een heerlijk ontbijtje. Je dag kan dus niet beter beginnen. Wij skipten het ontbijt en kwamen rond borreltijd. De croissants werden ingewisseld voor olijfjes ;-). Flexibel zoals Jane Fonda zijn deze dames wanneer het om plannen gaat, want u vraagt en zij draaien. Vanaf €50,- per persoon leggen ze je compleet in de watten, wordt er flink gelachen en ga je met een prachtige make-up naar buiten. Wil jij liever alle ins en outs weten op het gebied van make-up? Kun je krijgen! Geen zin om op te letten maar wil je vooral perfect opgemaakt worden? Geen probleem! Geef het van tevoren aan en alles loopt op rolletjes. Oh ja, geloof mij: je wordt hebberig van de geweldige make-up van het Nederlandse merk Make-Up Studio. Gelukkig kun je het ook allemaal kopen, probeer je het de dag erna zelf thuis uit. Reserveer nu een BBB! 

Even kennis maken met dit fabuleuze fenomeen genaamd Servaas the Beauty Concept? Kom 27 oktober van 18:00 - 21:00 uur naar Beauty & Bubbles. Dé manier om je vrijmibo om te toveren tot een verwenavondje. Van een Facial Analysis van Dr. Nicole, tot een ontspannende voet- en handmassage door Céryla en Sonja. Natuurlijk huppelen Myra & Fabienne rond met de make-up kwasten om iedereen te voorzien van een super fast touch-up! Aanmelden via deze link! 

 

VISAVIE
Sint Servaasklooster 41

6211TE Maastricht
INFO@VISAVIE-MAASTRICHT.NL