After Summer Treatment | Cée

H A R T J E - B E A U T Y 

Nu de zomerse dagen steeds meer verleden tijd lijken te zijn, focus ik me graag op de positieve dingen van de herfst. Vaak op 1 hand te tellen, maar wel écht heerlijk! Vooral bij Cée - bij Servaas The Beauty Concept - weten ze wel raad met deze seizoensveranderingen. Zo introduceerde Céryla van Céé een heuse After Summer Treatment. Een geweldige combinatie van een massage (rug, nek en schouders) met Botianical Beauty Body Scrub. Alsof er nog niet genoeg b's in voorkomen is het ook nog eens biologisch. Heerlijk toch. Door het Dode Zeezout in combinatie met de speciale olie wordt de huid zijdezacht én tegelijkertijd gevoed. 

 

Een ontspannen sfeer, ondanks dat je midden in het centrum zit. Céryla haar magical touch zorgt ervoor dat je helemaal zen wordt. Met haar geweldige klankschaal - WAUW wat een geluid... - sta je even helemaal stil. Eenmaal buiten ben je echt relaxed, alsof er 10 kg van je schouders afvalt... Hoe ze 't toch telkens doet? Geen idee, maar dat je deze behandeling boeken moet, dat is een gegeven. 

 

Speciale prijs: € 45,- voor 45 minuten. Reserveren kun je per mail.

 

Cée
Servaas The Beauty Concept
Sint Servaasklooster 41
Website