injectaBELLES

H A R T J E - B E A U T Y 

Weer een mooi verhaal over Servaas The Beauty Concept. Dit keer gaan we langs bij Dokter Nicole Hanssen van injectaBELLES. Nicole is een jonge, maar zeer ervaren arts voor injectables en huidverbetering. Denk je meteen aan Marijke Helwegen? Dan heb je het mis. Hier gaat het om de mooiste versie van jezelf en niet om een ander uiterlijk. Met een natuurlijk resultaat als enige resultaat. Met de quote 'the best wrinkle is the one you never had' slaat ze meteen de spijker op z'n kop. Preventief rimpels behandelen is namelijk een reuze goed idee. Een lichte frons met botox behandelen, betekent dat deze niet dieper wordt. Simpelweg omdat je hem niet meer gebruikt.

 

Er rusten heel wat taboes op de mooimakers die deze lieve en professionele dokter meester is. Gelukkig houden wij niet van taboes en doorbreken we ze dan ook graag, met heel wat hartjes. Prachtige locatie, je voelt je hier begrepen en op je gemak! Houd de Facebook van Servaas The Beauty Concept in de gaten voor leuke evenementen zoals Beauty & Bubbels. Zo maak je kennis met de vele mogelijkheden binnen dit fabuleuze pand. 

 

M E T - W I E 

Met jezelf. Dokter Nicole gaat rustig met je in gesprek en neemt alle tijd die nodig is. Niets moet, maar heel veel kan! 

 

injectaBELLES
Sint Servaasklooster 41
Maastricht
Website

 

Voor- en na foto bij hyaluronzuurbehandeling.
Voor- en na foto bij hyaluronzuurbehandeling.