DARQ

H A R T J E - O N T B I J T 
Op een geweldig zonnige zaterdagochtend wandelen we door de rustige straten van Maastricht. De stad ontwaakt in het ochtendgloren, de cafeetjes bouwen hun terras op en in de Stokstraat wandelt het personeel van alle mooie boetiekjes, op weg naar werk. Nog geen 09:00 uur, maar nu al om door een ringetje te halen. Zo gaat dat in Maastricht.
Al fris en fruitig opent Jorrit zijn DARQ. Je vindt dit chocolade en koffie concept romantisch verborgen onder de boogjes van de Maastrichter Smedenstraat, met de Mestreechter Geis als vertrouwd toezichthouder vanuit het pleintje. Vrolijk worden wij ontvangen en we nemen plaats onder een van de boogjes. Een heerlijk kopje koffie met Mestreechter punekes volgen al snel. Koffie, zoals ik hem normaal 's morgens niet krijg. Jorrit weet waar 'ie het over heeft! Om over de kusjes nog maar te zwijgen (de chocolade kusjes hè)... Met speciale witte chocolade uit de Dominikaanse Republiek). 

Daarna het ontbijt. Wat mij betreft kun je dit op ieder tijdstip van de dag eten... Een kommetje met frisse yoghurt en huisgemaakte granola met grove stukken chocolade, croissants mét chocolade (zoals je ze nog nooit proefde) en wentelteefjes from heaven. Vol passie vertelt Jorrit over zijn zaak. Maastrichtse ambitie in haar puurste vorm. De chocolade is van chocolatier Ralf Hagen en de koffie wordt met zorg geselecteerd van over de hele wereld. Leuk: je krijgt overal een 'visitekaartje' bij. Zo ontdek je de herkomst van de chocolade en meer interessante weetjes. Weet wat je eet, zullen we maar zeggen!

M E T - W I E 

Romantisch ontbijten, ja van ons mag het wel een ding worden. Neem je allerliefste op een zaterdagochtend mee en verras hem of haar met dit goddelijke ontbijtje. 's Middags kun je tijdens het shoppen hier eventjes tot rust komen. Chocolade is goed voor zó veel dingen... Een matchend kopje koffie en een doosje Mestreechter punekes als je het allerleukste cadeautje aan iemand wilt geven. Of gewoon een heerlijke kusje van chocolade.

 

DARQ

Maastrichter Smedenstraat 2

6211 GL

Maastricht

+31 (0)43 785 55 58

info@darqmaastricht.com