Wijnhuis Raarberg

H A R T J E - B U B B E L S

Bubbels, we krijgen er echt geen genoeg van. Als er iets te vieren is staat de fles bubbels al gauw koud. Maar als het aan ons ligt, drinken we altijd bubbels! We konden dan ook onze hartjes ophalen bij Raar - Wijngaard Raarberg. Deze fabuleuze mousserende wijn is een tikkeltje raar, maar daar houden we nou net van! Al vaak gespot bij Café Sjiek, tsja dan moet 'ie ook écht sjiek zijn! Wil je ook verliefd worden? Huppel dan even naar Raarberg op de Alexander Battalaan in Wyck, dat wordt reuze fijn! Maak van tevoren een afspraak voor een proeverij, of vier je feestje hier. Er is reuze veel mogelijk op deze speciale locatie.

 

M E T - W I E

Avondje Maastricht gepland? Ga voor je diner samen naar deze wijnboeren en proef een heerlijk bubbeltje. Ook top voor een feestje, want de locatie is super!

  

Raar - Wijngaard Raarberg

Contactpersoon Ralph Huydts      

Alexander Battalaan 31      

6221 CA Maastricht      

Telefoon: 0623498030      

 

E-mail: info@wijngaardraarberg.nl