Thaiichi

 

H A R T J E - D I N E R 

Écht goede sushi... zeldzaam in Maastricht. Een all you can eat massa-vreetschuur vind je op iedere hoek. Maar daar worden we niet blij van. Totdat je Thaiichi ontdekt. Hoewel de naam je doet vermoeden dat je hier enkel terecht kunt voor Thais eten (je hebt deels gelijk), is de chef hier de sushikunst meester. Een allerliefste familie runt hier met ongelooflijk veel liefde een sushi-restaurant, net om 't hoekje van het Onze Lieve Vrouweplein. In de zomer zit je dus super gezellig aan de Koestraat en spot je flanerend Maastricht. Binnen zit je kalm in een hip, doch bescheiden interieur. De naam verwijst naar de roots van de familie, die tevens verrassend terugkomt op het menu. Naast heerlijke verse sushi, miso en wakame ook een curry of pad thai! Ons hartje ging tekeer voor de sake tataki (mon dieu!). Gouden tip: laat je verrassen door de chef, hij weet het allerbeste waar je gelukkig van wordt! Nongfern zorgt voor een service waar je 'U' tegen zegt, maar 'je' mag natuurlijk ook ;-) Op dinsdag en woensdag is het Sushi Night en stel je zelf je menuutje samen voor €19,50. 

 

M E T - W I E

Sushi eet je met... je dushi. Klein grapje, maar neem wel iemand mee waar je gezellig en knus mee wilt zitten, want daar leent de zaak zich perfect voor!

 

Thaiichi
Koestraat 8

6211 HR Maastricht

0433216028