André Rieu bij Gauchos

H A R T J E - D I N E R 

Er zijn van die jaarlijkse Maastrichtse evenementen, waar mijn hartje altijd flink van gaat kloppen. Carnaval, Preuvenemint én André Rieu op het Vrijthof. Vaak vinden niet-Maastrichtenaren het moeilijk om te kunnen genieten van deze prachtige evenementen. Iedereen kent elkaar en de sfeer is écht Maastrichts. Toch raad ik je aan om een gokje te wagen en een concert van André Rieu op het Vrijthof te boeken. Terwijl je dineert vult het mooiste plein van Maastricht (of was het nu van Nederland?) zich langzaam met publiek en kom je al helemaal in de stemming. Een kapper boek je zeker een maand van tevoren en de gemiddelde Maastrichtse heeft voor dit concert circa 6 outfits paraat liggen (ikzelf heb er pak en beet 12 klaarliggen, sorry). Zo gaat dat nu eenmaal in Maastricht. Lekker flaneren langs de terrassen en genieten van de écht Maastrichtse sfeer die André Rieu met zijn orkest creëert. Een beetje suf, maar perfect voor de die hard fans is een plek op het plein zelf. Je zit pal voor het podium, maar kunt dan ook het hele concert geen kant op. Regent het? Een pluutje is verboden. Dorst? Wacht maar tot de pauze. Nee, doe mij maar een geweldige terrascombi! De verschillende terrassen aan het Vrijthof vormen een prachtige culinaire krans om dit concert heen. Mijn favorietje: Gauchos! Wellicht krijg je het gevoel dat deze 'keten' weinig sfeer biedt, ik begrijp het. Maar laat je verrassen: bij Gauchos is het écht super vertoeven. Je zit heerlijk op het terras en dineert aan het concert voorafgaand. De service is heerlijk relaxt, laagdrempelig en volkomen vrolijk. Zo kom je heerlijk in de stemming. Om 21:00 uur begint het concert... Dan zit jij er al lekker in en praat je sowieso met een zachte g als je dat niet al deed. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, dus wees snel!

 

M E T - W I E 
Zoals ik al zei, roep al je vrienden op. Want een tafel vol fijne mensen met het concert van Rieu is écht een flinke portie rijkdom. Snel boeken! Vergeet de kapper niet... 

Reactie schrijven

Commentaren: 0