Vintage Deluxe

H A R T J E - S H O P P I N G

Tussen het Onze Lieve Vrouweplein en het Vrijthof vind je écht een ruig plekkie. Met een sterke focus op design, kunst en startende ondernemers is er constant beweging in de collectie bij Vintage Deluxe, die aangevuld wordt met vintage en antieke woonaccessoires. Op de hoek van Hondstraat en de Bredestraat vind je dit snoepje van een winkel. Bij Vintage Deluxe staat Hubert woensdag tot en met zondag voor je paraat. Wat heeft deze beste man allemaal voor je in huis? Nou, de vetste vinyl platen om mee te beginnen. De eigenaar zorgt ook altijd voor een dikke schijf op z'n vintage LP-speler en dat levert een puik sfeertje op. Daarnaast vind je hier kunst in verschillende vormen. Van lokale, nationale en internationale aard. Van kaartjes tot schilderijen en van spelletjes van vroegâh tot fabuleus glaswerk. Houd zijn Facebookpagina trouwens goed in de gaten, want zijn zaak is af en toe ook decor voor de sjiekste exposities. Onlangs stond de winkel in het teken van Hayden Kays, en dat was me het feestje wel. Inclusief veiling, fijn feestje en unieke kunst!

 

M E T - W I E 

Moeite met het kopen van een cadeau of zin om je huis even een pimpje te geven? Ga hier naar binnen! 


Reactie schrijven

Commentaren: 0